Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9235
Title: | Анализ интенсификации приготовления теста |
Other Titles: | Аналіз інтенсифікації готування тіста The dough preparation intensification analysis |
Authors: | Янаков, Валерій Петрович Янаков, Валерий Петрович Yanakov, Valerii Ялпачик, Федір Юхимович Ялпачик, Федор Ефимович Yalpachyk, Fedir |
Keywords: | энергетический аудит;закономерность;контролируемые параметры;свойства;тесто |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1 |
Abstract: | RU: Статья посвящена анализу интенсификации процесса тестоприготовления, способствующий повышению качеству технологического процесса. Для решения этой проблемы необходимо всестороннее рассмотрение путей сокращения времени обработки теста и способов улучшения качественных показателей. UK: Стаття присвячена аналізу інтенсифікації процесу тістоприготування, сприяючий підвищенню якості технологічного процесу. Для рішення цієї проблеми необхідно всебічний розгляд шляхів скорочення часу обробки тесту і способів поліпшення якісних показників. EN: The article deals with the analysis of the dough preparation intensification continuing the increase of technological process quality. To solve this problem it is necessary to study thoroughly the ways of decreasing the time of dough preparation and methods of the quality characteristics development in detail. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9235 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10-1-40-47.pdf | 589.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.