Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9235
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнаков, Валерій Петрович-
dc.contributor.authorЯнаков, Валерий Петрович-
dc.contributor.authorYanakov, Valerii-
dc.contributor.authorЯлпачик, Федір Юхимович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Федор Ефимович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Fedir-
dc.date.accessioned2020-01-21T12:40:47Z-
dc.date.available2020-01-21T12:40:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9235-
dc.description.abstractRU: Статья посвящена анализу интенсификации процесса тестоприготовления, способствующий повышению качеству технологического процесса. Для решения этой проблемы необходимо всестороннее рассмотрение путей сокращения времени обработки теста и способов улучшения качественных показателей. UK: Стаття присвячена аналізу інтенсифікації процесу тістоприготування, сприяючий підвищенню якості технологічного процесу. Для рішення цієї проблеми необхідно всебічний розгляд шляхів скорочення часу обробки тесту і способів поліпшення якісних показників. EN: The article deals with the analysis of the dough preparation intensification continuing the increase of technological process quality. To solve this problem it is necessary to study thoroughly the ways of decreasing the time of dough preparation and methods of the quality characteristics development in detail.uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання;Вип. 10, т. 1-
dc.subjectэнергетический аудитuk
dc.subjectзакономерностьuk
dc.subjectконтролируемые параметрыuk
dc.subjectсвойстваuk
dc.subjectтестоuk
dc.titleАнализ интенсификации приготовления тестаuk
dc.title.alternativeАналіз інтенсифікації готування тістаuk
dc.title.alternativeThe dough preparation intensification analysisuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10-1-40-47.pdf589.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.