Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9172
Title: Технологічне значення ферментів у виноробстві
Authors: Москаленко, О. В.
Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Keywords: ферменти;оксидоредуктази;трансферази;гідролази;ліази;ізомерази;лігази;ферментативні процеси
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 17
Abstract: Згідно класифікації ферменти поділяються на шість основних класів :оксидоредуктази, які приймають участь у окиснювально відновних процесах; трансферази ферменти переносу; гідролази каталізують розщеплення складних органічних з'єднань на більш прості з участю води; ліази каталізують реакції негідролітичного відщеплення будь яких груп від субстратів з утворенням або знищенням подвійних звя'зків; ізомерази каталізують перетворення органічних з'єднань в ізомери; лігази каталізують з'єднання двох молекул при розщепленні пірофосфатного зв'язку в АТФ або інших нуклеозидтрифосфатах. Ці шість класів в свою чергу підрозділяються на підкласи і ще на біль дрібні групи
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9172
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-17.pdf463.52 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.