Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170
Title: Інноваційні технології виробництва зефіру
Authors: Мезенцева, В. В.
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: зефір;виробництво зефіру;фруктово-ягідне пюре;інноваційні технології;зефірні вироби;технологія виробництва зефірних виробів
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 16
Abstract: Зефіром називається продукт, отриманий внаслідок збивання суміші фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком. Збита маса змішується з агаровим сиропом або мармеладної масою
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-16.pdf537.69 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.