Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170
Title: | Інноваційні технології виробництва зефіру |
Authors: | Мезенцева, В. В. Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | зефір;виробництво зефіру;фруктово-ягідне пюре;інноваційні технології;зефірні вироби;технологія виробництва зефірних виробів |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 16 |
Abstract: | Зефіром називається продукт, отриманий внаслідок збивання суміші фруктово-ягідного пюре з цукром і яєчним білком. Збита маса змішується з агаровим сиропом або мармеладної масою |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9170 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-16.pdf | 537.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.