Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карнаушенко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Нryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T11:42:35Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T11:42:35Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166 | - |
dc.description.abstract | Одним з ефективних способів консервування рослинної продукції при незначних витратах і максимальному збереженні харчових і смакових показників є заморожування з подальшим зберіганням у замороженому вигляді. Цей спосіб консервування дозволяє максимально зберігати харчову цінність продукції | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 14 | - |
dc.subject | консервування рослинної продукції | uk |
dc.subject | плодоовочеві соки | uk |
dc.subject | заморожування | uk |
dc.subject | харчова цінність | uk |
dc.title | Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-14.pdf | 377.24 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.