Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКарнаушенко, В. В.-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-01-16T11:42:35Z-
dc.date.available2020-01-16T11:42:35Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166-
dc.description.abstractОдним з ефективних способів консервування рослинної продукції при незначних витратах і максимальному збереженні харчових і смакових показників є заморожування з подальшим зберіганням у замороженому вигляді. Цей спосіб консервування дозволяє максимально зберігати харчову цінність продукціїuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 14-
dc.subjectконсервування рослинної продукціїuk
dc.subjectплодоовочеві сокиuk
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectхарчова цінністьuk
dc.titleПрогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температурuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-14.pdf377.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.