Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166
Title: Прогресивний спосіб консервування плодоовочевих соків за низьких температур
Authors: Карнаушенко, В. В.
Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Нryhorenko, Olena
Keywords: консервування рослинної продукції;плодоовочеві соки;заморожування;харчова цінність
Issue Date: 2019
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 14
Abstract: Одним з ефективних способів консервування рослинної продукції при незначних витратах і максимальному збереженні харчових і смакових показників є заморожування з подальшим зберіганням у замороженому вигляді. Цей спосіб консервування дозволяє максимально зберігати харчову цінність продукції
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9166
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-14.pdf377.24 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.