Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гарабажій, К. А. | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Олена Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Григоренко, Елена Витальевна | - |
dc.contributor.author | Нryhorenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T09:10:59Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T09:10:59Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159 | - |
dc.description.abstract | Класичні способи отримання соків з яблук неефективні для сировини, яка важко віддає сік, через низькі виходи соку і трудомісткість процесу [1]. Тому актуальними є дослідження технології виготовлення концентрованого яблучного соку та збільшення виходу соку завдяки ферментативній обробці | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Мелітополь: ТДАТУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 12 | - |
dc.subject | ферментна обробка | uk |
dc.subject | яблучний сік | uk |
dc.subject | отримання соків | uk |
dc.subject | технології виготовлення концентрованого яблучного соку | uk |
dc.subject | збільшення виходу соку | uk |
dc.subject | ферментативна обробка | uk |
dc.title | Вплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованого | uk |
dc.type | Article | uk |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сборник-12.pdf | 377.95 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.