Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГарабажій, К. А.-
dc.contributor.authorГригоренко, Олена Віталіївна-
dc.contributor.authorГригоренко, Елена Витальевна-
dc.contributor.authorНryhorenko, Olena-
dc.date.accessioned2020-01-16T09:10:59Z-
dc.date.available2020-01-16T09:10:59Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9159-
dc.description.abstractКласичні способи отримання соків з яблук неефективні для сировини, яка важко віддає сік, через низькі виходи соку і трудомісткість процесу [1]. Тому актуальними є дослідження технології виготовлення концентрованого яблучного соку та збільшення виходу соку завдяки ферментативній обробціuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesМатеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: факультет агротехнологій та екології;С. 12-
dc.subjectферментна обробкаuk
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectотримання соківuk
dc.subjectтехнології виготовлення концентрованого яблучного сокуuk
dc.subjectзбільшення виходу сокуuk
dc.subjectферментативна обробкаuk
dc.titleВплив ферментної обробки на вихід яблучного соку концентрованогоuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник-12.pdf377.95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.