Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142
Title: | Зниження енергоємності виробництва продукції тваринництва за рахунок скорочення енергії на кормоприготування |
Authors: | Волков, О. Ю. |
Keywords: | витрати енергії;використання електроенергії;енерговитрати;енергоємність |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | ІІ Регіональна студентська конференція (15 листопада 2019 р.);(С. 15-17) |
Abstract: | Розглядаючи витрати енергії тільки у тваринницькій галузі сільськогосподарського виробництва, можна відмітити основну закономірність: на одиницю продукції витрати збільшуються. Враховуючи, що процеси виробництва продукції тваринництва переважно здійснюються в стаціонарних умовах, створюються сприятливі можливості для використання електроенергії. При цьому в структурі енергетичних ресурсів, які використовуються в тваринництві, значно зростає роль нетрадиційних (альтернативних) джерел поновлюваної енергії - водною, вітровою, сонячною, енергії біогазу. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.