Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142
Title: Зниження енергоємності виробництва продукції тваринництва за рахунок скорочення енергії на кормоприготування
Authors: Волков, О. Ю.
Keywords: витрати енергії;використання електроенергії;енерговитрати;енергоємність
Issue Date: 2019
Series/Report no.: ІІ Регіональна студентська конференція (15 листопада 2019 р.);(С. 15-17)
Abstract: Розглядаючи витрати енергії тільки у тваринницькій галузі сільськогосподарського виробництва, можна відмітити основну закономірність: на одиницю продукції витрати збільшуються. Враховуючи, що процеси виробництва продукції тваринництва переважно здійснюються в стаціонарних умовах, створюються сприятливі можливості для використання електроенергії. При цьому в структурі енергетичних ресурсів, які використовуються в тваринництві, значно зростає роль нетрадиційних (альтернативних) джерел поновлюваної енергії - водною, вітровою, сонячною, енергії біогазу.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9142
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15-17.pdf347.19 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.