ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Title: Товарні якості та біохімічний склад плодів сортів вишні і дюків в умовах південного Степу України
Authors: Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна
Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна
Shkinder-Barmina, Anna
Keywords: вишня
плоди
маса плодів
хімічний склад плодів
Issue Date: 2015
Series/Report no.: Вісник Степу: науковий збірник;Вип. 12 (С. 104-107)
Abstract: Найбільш великоплідними з високими дегустаційними оцінками смаку виявилися занесені до “Державного реєстру...” - Ранній десерт, Встрєча, Спутниця, Гріот мелітопольський, Ігрушка, Мелітопольська десертна, Солідарність, Ерудитка, Сіянець Туровцевої, Прізваніє, Мелітопольська новинка, Мелітопольська пурпурна, Рандеву, Елегія. За комплексом біохімічного складу плодів виділено зареєстровані сорти Ожиданіє, Шалунья, Воспомінаніє та перспективні - Мелітопольська радість. Нарядна, Мелітопольська пурпурна, Елегія ці сорти рекомендуються для виробництва та залучення до селекційної роботи як джерела якості плодів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf5,32 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.