Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121
Title: | Товарні якості та біохімічний склад плодів сортів вишні і дюків в умовах південного Степу України |
Authors: | Шкіндер-Барміна, Анна Миколаївна Шкиндер-Бармина, Анна Николаевна Shkinder-Barmina, Anna |
Keywords: | вишня;плоди;маса плодів;хімічний склад плодів |
Issue Date: | 2015 |
Series/Report no.: | Вісник Степу: науковий збірник;Вип. 12 (С. 104-107) |
Abstract: | Найбільш великоплідними з високими дегустаційними оцінками смаку виявилися занесені до “Державного реєстру...” - Ранній десерт, Встрєча, Спутниця, Гріот мелітопольський, Ігрушка, Мелітопольська десертна, Солідарність, Ерудитка, Сіянець Туровцевої, Прізваніє, Мелітопольська новинка, Мелітопольська пурпурна, Рандеву, Елегія. За комплексом біохімічного складу плодів виділено зареєстровані сорти Ожиданіє, Шалунья, Воспомінаніє та перспективні - Мелітопольська радість. Нарядна, Мелітопольська пурпурна, Елегія ці сорти рекомендуються для виробництва та залучення до селекційної роботи як джерела якості плодів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/9121 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.