Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998
Title: Формування та особливості термінів харчової промисловості (назви посуду та аксесуарів)
Authors: Кацька, В. О.
Keywords: моулди;плунжери;карвінг;джага;джигер;стрейнер;ример;диспенсер
Issue Date: 2019
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 97-98
Abstract: Постійне поповнення тематичної групи „назви посуду та аксесуари” відбувається: а) шляхом уведення в обіг власних національномовних новотворень; б) калькуванням з інших мов; в) запозиченням іншомовних лексем з подальшим їх коригуванням та пристосуванням до норм і законів української мови.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998
Appears in Collections:Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-2019 02.12-97-98.pdf421.01 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.