Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998
Title: | Формування та особливості термінів харчової промисловості (назви посуду та аксесуарів) |
Authors: | Кацька, В. О. |
Keywords: | моулди;плунжери;карвінг;джага;джигер;стрейнер;ример;диспенсер |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 97-98 |
Abstract: | Постійне поповнення тематичної групи „назви посуду та аксесуари” відбувається: а) шляхом уведення в обіг власних національномовних новотворень; б) калькуванням з інших мов; в) запозиченням іншомовних лексем з подальшим їх коригуванням та пристосуванням до норм і законів української мови. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8998 |
Appears in Collections: | Публікації здобувачів (бакалаврів. магістрів, аспірантів) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-2019 02.12-97-98.pdf | 421.01 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.