Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8964
Title: | Fleurs comestibles en tant que catégorie indépendante de produits pour une alimentation saine |
Authors: | Saviska, A. S. Vynohradova, Marharyta Виноградова, Маргарита Сергіївна Виноградова, Маргарита Сергеевна |
Keywords: | fleurs en cuisine;des fleurs comestibles;l’utilisation des fleurs comestibles |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 70-71 |
Abstract: | Malgré toutes les perspectives de la direction, le secteur des fleurs comestibles est assez risqué et nécessite la préparation la plus précise possible d’un plan commercial et le respect de tous les délais. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8964 |
Appears in Collections: | кафедра Іноземні мови |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-2019 02.12-70-71.pdf | 300.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.