Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/892
Назва: Механізми диспергування жирової фази в пульсаційному апараті з вібруючим ротором
Автори: Самойчук, Кирило Олегович
Самойчук, Кирилл Олегович
Samoichuk, Kyrylo
Івженко, А. О.
Ключові слова: диспергування;механізм диспергування
Дата публікації: 2013
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 7 (С. 11-20)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/892
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf163.15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.