Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/892
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorІвженко, А. О.-
dc.date.accessioned2016-07-19T12:21:10Z-
dc.date.available2016-07-19T12:21:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/892-
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesПраці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 7 (С. 11-20)-
dc.subjectдиспергуванняuk
dc.subjectмеханізм диспергуванняuk
dc.titleМеханізми диспергування жирової фази в пульсаційному апараті з вібруючим роторомuk
dc.typeWorking Paperuk
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2.pdf163.15 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати базовий опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.