Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8927
Title: | Technology of natural juice production and its human health influence |
Authors: | Yakubovskaia, V. V. |
Keywords: | nutrition;healthy diet;fruits and vegetables |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Матеріали VII Всеукраїнської науково-технічної конференції магістрантів і студентів за підсумками наукових досліджень 2019 року: тези доповідей (Мелітополь, 11-22 листопада 2019 р.). Навчально-науковий інститут загальноуніверситетської підготовки;С. 53 |
Abstract: | Juices obtained from ripe fresh products provide cells and tissues with all the necessary elements and enzymes that are easily digestible for the body. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8927 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-2019 02.12-53.pdf | 281.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.