Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/864
Назва: | Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции |
Автори: | Ялпачик, Владимир Федорович Ялпачик, Володимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Стручаев, Николай Иванович Стручаєв, Микола Іванович Struchaiev, Mykola Ялпачик, Ф. Е. |
Ключові слова: | замораживание;дефростация |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 1 (С. 196-204) |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/864 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЕПЛОФИЗИЧЕСКИЕ РАСЧЕТЫ ПРИ ЗАМОРАЖИВАНИИ И ДЕФРОСТАЦИИ ПЛОДООВОЩНОЙ ПРОДУКЦИИ.pdf | 424.15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.