Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/864
Назва: Теплофизические расчеты при замораживании и дефростации плодоовощной продукции
Автори: Ялпачик, Владимир Федорович
Ялпачик, Володимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Стручаев, Николай Иванович
Стручаєв, Микола Іванович
Struchaiev, Mykola
Ялпачик, Ф. Е.
Ключові слова: замораживание;дефростация
Дата публікації: 2013
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 13, т. 1 (С. 196-204)
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/864
Розташовується у зібраннях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.