Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626
Title: Аналіз переваг та недоліків штемпельних пресів
Authors: Болтянська, Наталя Іванівна
Болтянская, Наталья Ивановна
Boltіanska, Natalia
Комар, Артем Станіславович
Комар, Артем Станиславович
Komar, Artem
Keywords: зберігання кормів;ущільнювач кормів;пресування;матричні преси;брикетування кормів;штемпельні преси
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Київ,7-8 листопада 2019 р.);С. 75-76
Abstract: Пресування в закритій камері вихідного матеріалу виступає найпоширенішим способом ущільнення кормів. Залежно від щільності моноліту в результаті пресування стеблових кормів отримують тюки (щільність 120- 160 кг/м3), що вимагають обв'язки; брикети (щільність 600-900 кг/м3), що зберігають свою форму без обв'язки. Залежно від вологості вихідних матеріалів способи пресування поділяють на вологий і сухий (вихідна вологість відповідно 35-50% і 17-30%). Останній спосіб набув найбільшого поширення саме в кормоприготуванні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626
Appears in Collections:кафедра Технічний сервіс та системи в АПК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
110.pdf835.45 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.