Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626
Title: | Аналіз переваг та недоліків штемпельних пресів |
Authors: | Болтянська, Наталя Іванівна Болтянская, Наталья Ивановна Boltіanska, Natalia Комар, Артем Станіславович Комар, Артем Станиславович Komar, Artem |
Keywords: | зберігання кормів;ущільнювач кормів;пресування;матричні преси;брикетування кормів;штемпельні преси |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Агроінженерія: сучасні проблеми та перспективи розвитку: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Київ,7-8 листопада 2019 р.);С. 75-76 |
Abstract: | Пресування в закритій камері вихідного матеріалу виступає найпоширенішим способом ущільнення кормів. Залежно від щільності моноліту в результаті пресування стеблових кормів отримують тюки (щільність 120- 160 кг/м3), що вимагають обв'язки; брикети (щільність 600-900 кг/м3), що зберігають свою форму без обв'язки. Залежно від вологості вихідних матеріалів способи пресування поділяють на вологий і сухий (вихідна вологість відповідно 35-50% і 17-30%). Останній спосіб набув найбільшого поширення саме в кормоприготуванні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8626 |
Appears in Collections: | Кафедра Експлуатації та технічного сервісу машин |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.