Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8443
Title: Перспективи розвитку енергозберігаючих технологій в процесах виробництва продуктів харчування
Authors: Борохов, Іван Валерійович
Борохов, Иван Валерьевич
Borokhov, Ivan
Keywords: технологія приготування;майонезна емульсія;дисперсія;масло в воді;technology of preparation;mayonnaise emulsion;emulsion oil in water;acoustic method;dispersion
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 205-207)
Abstract: UK: Суть кожної технології харчової промисловості заключається у вивченні найбільш ефективних способів отримання готової продукції і вибору із існуючих технологій більш вигідної для даних умов, в кінцевому результаті, щоб придати продукту найвищої якості та бажаних властивостей при найменших енерговитратах. При цьому енерговитрати мають доволі важливе значення і це підтверджується все більшою увагою яка приділяється проблемі енергозбереження існуючих технологічних ліній, які нині впроваджуються в харчову промисловість. EN: The technologies analysis of preparation of mayonnaises and it properties are given in the article. Improvement and implantation of the acoustic methods for the preparation of the emulsion (oil in water) are grounded.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8443
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.