Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427
Title: Дослідження зонального коефіцієнта теплопровідності плодоовочевої продукції
Authors: Стручаєв, Микола Іванович
Стручаев, Николай Иванович
Struchaiev, Mykola
Keywords: коефіцієнт теплопровідності;теплова обробка;холодильна обробка;coefficient of thermal conductivity;heat and ho-bedding processing;fruits and vegetables production
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 166-168)
Abstract: UK: Теплова і холодильна обробка важливі при підготовці плодоовочевої продукції до довготривалого зберігання. При здійсненні цих технологічних процесів, суттєве місце займає визначення коефіцієнта теплопровідності. EN: The coefficients of thermal conductivity can be used to control different areas of processing of fruit and vegetable produce.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8427
Appears in Collections:кафедра Електротехнології і теплові процеси

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.