Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413
Title: Estimation of parameters influence on the rennet clottingby means of dispersion analysis
Authors: Kravets, Vasyl
Кравець, Василь Іванович
Кравец, Василий Иванович
Ishchenko, Olha
Іщенко, Ольга Анатоліївна
Ищенко, Ольга Анатольевна
Keywords: enzyme;rennet;rennet clotting;soft-ripened and brineripened cheeses;dispersion analysis;cheesemaking;сироваріння;фермент;розпушувач;дисперсійний аналіз;м'якозрілий та бринізований сири
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 126-128)
Abstract: The article is devoted to improvement of the quality of cheese production by studying the fermentation process of different types of cheese. The influence of clotting time and temperature conditions on the rennet clotting process in the production of soft-ripened and brine-ripened cheeses has been analyzed and determined.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.