Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413
Title: | Estimation of parameters influence on the rennet clottingby means of dispersion analysis |
Authors: | Kravets, Vasyl Кравець, Василь Іванович Кравец, Василий Иванович Ishchenko, Olha Іщенко, Ольга Анатоліївна Ищенко, Ольга Анатольевна |
Keywords: | enzyme;rennet;rennet clotting;soft-ripened and brineripened cheeses;dispersion analysis;cheesemaking;сироваріння;фермент;розпушувач;дисперсійний аналіз;м'якозрілий та бринізований сири |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ФОП Однорог Т. В. |
Series/Report no.: | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 126-128) |
Abstract: | The article is devoted to improvement of the quality of cheese production by studying the fermentation process of different types of cheese. The influence of clotting time and temperature conditions on the rennet clotting process in the production of soft-ripened and brine-ripened cheeses has been analyzed and determined. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413 |
Appears in Collections: | Кафедра Вища математика та фізика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - ч. 1-126-128.pdf | 75.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.