Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorKravets, Vasyl-
dc.contributor.authorКравець, Василь Іванович-
dc.contributor.authorКравец, Василий Иванович-
dc.contributor.authorIshchenko, Olha-
dc.contributor.authorІщенко, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorИщенко, Ольга Анатольевна-
dc.date.accessioned2019-10-30T08:14:44Z-
dc.date.available2019-10-30T08:14:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8413-
dc.description.abstractThe article is devoted to improvement of the quality of cheese production by studying the fermentation process of different types of cheese. The influence of clotting time and temperature conditions on the rennet clotting process in the production of soft-ripened and brine-ripened cheeses has been analyzed and determined.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherФОП Однорог Т. В.uk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 126-128)-
dc.subjectenzymeuk
dc.subjectrennetuk
dc.subjectrennet clottinguk
dc.subjectsoft-ripened and brineripened cheesesuk
dc.subjectdispersion analysisuk
dc.subjectcheesemakinguk
dc.subjectсироварінняuk
dc.subjectферментuk
dc.subjectрозпушувачuk
dc.subjectдисперсійний аналізuk
dc.subjectм'якозрілий та бринізований сириuk
dc.titleEstimation of parameters influence on the rennet clottingby means of dispersion analysisuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:Кафедра Вища математика та фізика

Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.