Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403
Title: Спосіб сушіння плодовочевої сировини
Authors: Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna
Циб, Віктор Григорович
Цыб, Виктор Григорьевич
Tsyb, Viktor
Keywords: сушка;рециркуляційна сушарка;овочі;фрукти;desiccation;fruit and vegetable products;recirculating drier;ventilator;hygrometric content
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Однорог Т. В.
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С.102-104)
Abstract: UK: Сушка – це один з способів переробки плодоовочевої продукції. Сушити можна всі види овочів та фруктів, але найбільш часто сушать моркву, буряк , зелений горошок, яблука, груші, сливи, виноград. EN: The article is devoted to the decision of the issue of desiccation of fruit and vegetable products. It is proposed touse recirculating driers for high quality products with significantly lower energy consumption.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.