Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403
Title: | Спосіб сушіння плодовочевої сировини |
Authors: | Паляничка, Надія Олександрівна Паляничка, Надежда Александровна Palianychka, Nadiia Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna Циб, Віктор Григорович Цыб, Виктор Григорьевич Tsyb, Viktor |
Keywords: | сушка;рециркуляційна сушарка;овочі;фрукти;desiccation;fruit and vegetable products;recirculating drier;ventilator;hygrometric content |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ФОП Однорог Т. В. |
Series/Report no.: | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019 р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С.102-104) |
Abstract: | UK: Сушка – це один з способів переробки плодоовочевої продукції. Сушити можна всі види овочів та фруктів, але найбільш часто сушать моркву, буряк , зелений горошок, яблука, груші, сливи, виноград. EN: The article is devoted to the decision of the issue of desiccation of fruit and vegetable products. It is proposed touse recirculating driers for high quality products with significantly lower energy consumption. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8403 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - ч. 1-102-104.pdf | 137.33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.