Флюідизація – перспективний метод зберігання плодів і ягід

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Кюрчев, Сергій Володимирович
Кюрчев, Сергей Владимирович
Kiurchev, Serhii
Паляничка, Надія Олександрівна
Паляничка, Надежда Александровна
Palianychka, Nadiia
Верхоланцева, Валентина Олександрівна
Верхоланцева, Валентина Александровна
Verkholantseva, Valentyna

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ФОП Однорог Т. В.

Анотація

UK: Зберігання сировини рослинного походження засноване на підтримці в ньому життєвих функцій: плоди і ягоди, відокремлені від материнської рослини є живими організмами і протягом усього періоду зберігання продовжують жити. EN: The article is dedicated to the storage of fruits and berries using the freezing process. At the moment, fluidization with the help of it is possible to maintain the quality of fruits and berries with minimal losses.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By