Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8384
Title: Проблемы энергозатрат в технологиях замеса теста
Authors: Янаков, Валерий Петрович
Янаков, Валерій Петрович
Yanakov, Valerii
Keywords: dough mixing equipment;dough preparation;process;technologies;theory;experiment;power;methodology;structure;homogeneity test;тесто;интенсификация приготовления теста;методологія;тестоприготовление
Issue Date: 2019
Publisher: Однорог
Series/Report no.: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019 р.);Ч. 1 (С. 311-313)
Abstract: The purpose of the article is to analyze the improvement of the technology of kneading, realized by dough mixing machines and aggregates of periodical and continuous action. The problems of realization of technologies of kneading of energy influence on the mixed prescription raw material and dough are highlighted.Результатом исследований тестомесильных машин и агрегатов периодического и непрерывного действия, технологий замеса, компонентов рецептурного сырья и теста является создание новой методологии. Её суть заключается в возможности варьирования показателями тестоприготовления. Целью является ― получение теста с различной структурой и качества, из одних и тех же компонентов рецептурного сырья.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8384
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.