Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8383
Title: | Перспективи зберігання свіжої зелені |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | свіжа зелень;зберігання зелені;greenery;storage;hydrogel-chlorophyllipt-basednutrient medium |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ФОП Однорог Т. В. |
Series/Report no.: | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали міжнародного науково-практичного форуму (21-22 червня 2019р.) Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного;Ч. 1 (С. 22-24) |
Abstract: | UK: Свіжозрізана зелень є надзвичайно багатим джерелом незамінних для організму людини фітонутрієнтів. Вони містять широкий спектр водо і жиророзчинних вітамінів, мікроелементів, речовин бактерицидної, антиоксидантної дії. Збагачення харчових раціонів свіжою зеленню знижує ризик виникнення нейродегенеративних, кардіоваскулярних, онкологічних та багатьох інших захворювань. EN: Freshly cut greenery is difficult to store without losing its quality. The method of greenery storage in the hydrogel-chlorophyllipt-basednutrient medium was suggested in order to prolong shelf life and to stabilize biologically activesubstances. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8383 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
СУЧАСНІ НАУКОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ НА ШЛЯХУ ДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ - ч. 1-22-24.pdf | 142.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.