Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8370
Title: | Методика дослідження фізико-механічних властивостей кабачків в процесі зберігання |
Authors: | Чекмак, А. П. Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | кабачки;заморожування;зберігання кабачків;фізико-механічні властивості кабачків |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 170-171) |
Abstract: | Наведено методику дослідження фізико-механічних властивостей кабачків при зберіганні у замороженому вигляді. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8370 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-170-171.pdf | 346.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.