Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8370
Title: Методика дослідження фізико-механічних властивостей кабачків в процесі зберігання
Authors: Чекмак, А. П.
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: кабачки;заморожування;зберігання кабачків;фізико-механічні властивості кабачків
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 170-171)
Abstract: Наведено методику дослідження фізико-механічних властивостей кабачків при зберіганні у замороженому вигляді.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8370
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-170-171.pdf346.12 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.