Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8364
Title: | Особливості технології морозива окремих видів |
Authors: | Вечеря, С. В. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | виробництво морозива;види морозива;молочний продукт |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 162-163) |
Abstract: | Розглянуто особливості технології виробництва морозива окремих видів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8364 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-162-163.pdf | 235.72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.