Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360
Title: | Пристрій для визначення коефіцієнту теплопровідності харчових продуктів |
Authors: | Світличний, О. О. Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | коефіцієнт теплопровідності;технологія заморожування;пристрій експрес-оцінки;якість замороженої плодової та овочевої продукції |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 158-159) |
Abstract: | Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-158-159.pdf | 388.98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.