Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360
Title: Пристрій для визначення коефіцієнту теплопровідності харчових продуктів
Authors: Світличний, О. О.
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: коефіцієнт теплопровідності;технологія заморожування;пристрій експрес-оцінки;якість замороженої плодової та овочевої продукції
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 158-159)
Abstract: Розглянуто прилад та методику для визначення коефіцієнта теплопровідності, які можуть використовуватися при розробці технології заморожування і зберігання.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8360
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-158-159.pdf388.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.