Skip to main content
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Статистика
English
Yкраї́нська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Факультет Механіко-технологічний
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока
Особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока
Вантажиться...
Файли
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-148-149.pdf
(266.68 KB)
Дата
2018
Автори
Шамралюк, О. Є.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
ТДАТУ
Анотація
Розглянуто особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока.
Опис
Ключові слова
пряжене молоко
,
реакції Майяра
,
кисломолочні напої
,
молочні суміші
Бібліографічний опис
URI
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8356
DOI
Зібрання
кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика
Endorsement
Review
Supplemented By
Referenced By
Повна інформація про документ