Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8356
Title: Особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока
Authors: Шамралюк, О. Є.
Ялпачик, Володимир Федорович
Ялпачик, Владимир Федорович
Yalpachyk, Volodymyr
Keywords: пряжене молоко;реакції Майяра;кисломолочні напої;молочні суміші
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 148-149)
Abstract: Розглянуто особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8356
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-148-149.pdf266.68 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.