Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8356
Title: | Особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока |
Authors: | Шамралюк, О. Є. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | пряжене молоко;реакції Майяра;кисломолочні напої;молочні суміші |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 148-149) |
Abstract: | Розглянуто особливості виробництва пряженого і стерилізованого молока. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8356 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-148-149.pdf | 266.68 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.