Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82
Назва: Качественные характеристики товарных грибов
Автори: Мироничева, Е. С.
Кюрчева, Людмила Николаевна
Кюрчева, Людмила Миколаївна
Kiurcheva, Liudmyla
Ключові слова: грибы;овощеводство
Дата публікації: 2010
Серія/номер: Овощеводство: украинский журнал для профессионалов;№ 2
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82
Розташовується у зібраннях:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf535.34 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.