Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82
Назва: | Качественные характеристики товарных грибов |
Автори: | Мироничева, Е. С. Кюрчева, Людмила Николаевна Кюрчева, Людмила Миколаївна Kiurcheva, Liudmyla |
Ключові слова: | грибы;овощеводство |
Дата публікації: | 2010 |
Серія/номер: | Овощеводство: украинский журнал для профессионалов;№ 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/82 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 535.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.