Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287
Title: | Показники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатів |
Authors: | Шац, В. М. Ялпачик, Володимир Федорович Ялпачик, Владимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr |
Keywords: | хліб;тісто;хлібопекарське виробництво;тiстоприготування |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 42-43) |
Abstract: | Наводяться результати досліджень показників хліба виготовленого з житньо-пшеничного тіста після його зберігання у замороженому стані. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-42-43.pdf | 400.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.