Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШац, В. М.-
dc.contributor.authorЯлпачик, Володимир Федорович-
dc.contributor.authorЯлпачик, Владимир Федорович-
dc.contributor.authorYalpachyk, Volodymyr-
dc.date.accessioned2019-10-08T10:16:36Z-
dc.date.available2019-10-08T10:16:36Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8287-
dc.description.abstractНаводяться результати досліджень показників хліба виготовленого з житньо-пшеничного тіста після його зберігання у замороженому стані.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesЗбірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 42-43)-
dc.subjectхлібuk
dc.subjectтістоuk
dc.subjectхлібопекарське виробництвоuk
dc.subjectтiстоприготуванняuk
dc.titleПоказники житньо-пшеничного тіста для заморожування хлібопекарських напівфабрикатівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-42-43.pdf400.48 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.