Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277
Title: Способи сушіння макаронних виробів
Authors: Десятов, С. В.
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Keywords: макаронні вироби;сушарки
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 28-29)
Abstract: Розглянутий стан методів сушіння макаронних виробів, наведена класифікація конструкцій сушарок, способів сушіння і температурних режимів при сушінні макаронних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-28-29.pdf286.65 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.