Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277
Title: | Способи сушіння макаронних виробів |
Authors: | Десятов, С. В. Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii |
Keywords: | макаронні вироби;сушарки |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 28-29) |
Abstract: | Розглянутий стан методів сушіння макаронних виробів, наведена класифікація конструкцій сушарок, способів сушіння і температурних режимів при сушінні макаронних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8277 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-28-29.pdf | 286.65 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.