Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267
Title: Дослідження змінення рівноважної вологості макаронних виробів
Authors: Десятов, С. В.
Буденко, Сергій Федорович
Буденко, Сергей Федорович
Budenko, Serhii
Антонова, Галина Володимирівна
Антонова, Галина Владимировна
Antonova, Halyna
Keywords: макаронні вироби;вологість середовища;рівноважна вологість
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 12-13)
Abstract: Наведена методика і деякі результати дослідження з метою визначення змінень рівноважної вологості сушінні макаронних виробів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-12-13.pdf454.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.