Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267
Title: | Дослідження змінення рівноважної вологості макаронних виробів |
Authors: | Десятов, С. В. Буденко, Сергій Федорович Буденко, Сергей Федорович Budenko, Serhii Антонова, Галина Володимирівна Антонова, Галина Владимировна Antonova, Halyna |
Keywords: | макаронні вироби;вологість середовища;рівноважна вологість |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Збірник наукових праць магістрантів та студентів;(С. 12-13) |
Abstract: | Наведена методика і деякі результати дослідження з метою визначення змінень рівноважної вологості сушінні макаронних виробів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8267 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
stud.-sbornyk-tdatu-2017_1-12-13.pdf | 454.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.