Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8169
Title: | Про порядок організації оцінювання успішності навчання студентів освітнього ступеню «Бакалавр» з дисципліни «Електротехніка і мікросхемотехніка» в ТДАТУ |
Authors: | Курашкін, Сергій Федорович Курашкин, Сергей Федорович Kurashkin, Serhii |
Keywords: | професійні компетенції;методи оцінювання знань;навчальна дисципліна;вхідний контроль;поточний контроль;підсумковий модульний контроль;семестровий підсумковий контроль;professional competencies;knowledge evaluating methods;curriculum;entrance control;current control;final module control;semester final control |
Issue Date: | 2018 |
Series/Report no.: | Матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації»: збірник наукових праць;С. 306-309 |
Abstract: | UK: У роботі висвітлено методику оцінювання успішності навчання здобувачів вищої освіти в Таврійському державному агротехнологічному університеті (ТДАТУ), розглянуто вимоги до форм і методів перевірки та оцінювання знань, що формують систему контролю знань здобувачів вищої освіти під час вивчення дисципліни «Електроніка та мікросхемотехніка». EN: The methodology for evaluating the success of higher education studying at the Tavria State agrotechnological university (TSATU) is described in this work. There is reviewed requirements to the forms and methods of verification and knowledge evaluation that forming a knowledge control system of higher education applicants during study a discipline «Electronics and microcircuitry». |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8169 |
Appears in Collections: | кафедра Електротехніка і електромеханіка ім. проф. В.В. Овчарова |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Переяслав-Хмельницький вип.40-307-310.pdf | 465.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.