Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Title: | Оптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодів |
Authors: | Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Герасько, Тетяна Володимирівна Герасько, Татьяна Владимировна Herasko, Tetiana |
Keywords: | заморожування;фрукти;багатокритеріальний метод;геометрична згортання за критеріями;біохімічні показники;рядок ранжирування;цільова функція;величина втрати суми;розморожування;reezing;fruits;multicriteria method;geometric convolution o f criteria;biochemical indicators;row o f rankings;target function;the amount ofjuice loss;defrosting |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019р.);Ч. 1 (С. 69-71) |
Abstract: | UK: Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. З 70-80 тисяч тонн черешні, яка щорічно продукується в Україні 25% - це плоди сортів селекції станції садівництва ім. М. Ф. Сидоренка [1,2]. Селекціонерами станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка передане в Державне випробування більше 90 перспективних сортів черешні. EN: A scientifically grounded evaluation o f the suitability o f the zonedsweet cherry 12 varieties. Based on the values o f the target functions, the ranges o f physical and biochemical indicators o f the fruitsfor better freezing o f the Ydivitelnaia varietyare established. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050 |
Appears in Collections: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.