Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванова, Ірина Євгенівна-
dc.contributor.authorИванова, Ирина Евгеньевна-
dc.contributor.authorIvanova, Iryna-
dc.contributor.authorГерасько, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorГерасько, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorHerasko, Tetiana-
dc.date.accessioned2019-09-11T08:36:37Z-
dc.date.available2019-09-11T08:36:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050-
dc.description.abstractUK: Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. З 70-80 тисяч тонн черешні, яка щорічно продукується в Україні 25% - це плоди сортів селекції станції садівництва ім. М. Ф. Сидоренка [1,2]. Селекціонерами станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка передане в Державне випробування більше 90 перспективних сортів черешні. EN: A scientifically grounded evaluation o f the suitability o f the zonedsweet cherry 12 varieties. Based on the values o f the target functions, the ranges o f physical and biochemical indicators o f the fruitsfor better freezing o f the Ydivitelnaia varietyare established.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherМелітополь: ТДАТУuk
dc.relation.ispartofseriesСучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019р.);Ч. 1 (С. 69-71)-
dc.subjectзаморожуванняuk
dc.subjectфруктиuk
dc.subjectбагатокритеріальний методuk
dc.subjectгеометрична згортання за критеріямиuk
dc.subjectбіохімічні показникиuk
dc.subjectрядок ранжируванняuk
dc.subjectцільова функціяuk
dc.subjectвеличина втрати сумиuk
dc.subjectрозморожуванняuk
dc.subjectreezinguk
dc.subjectfruitsuk
dc.subjectmulticriteria methoduk
dc.subjectgeometric convolution o f criteriauk
dc.subjectbiochemical indicatorsuk
dc.subjectrow o f rankingsuk
dc.subjecttarget functionuk
dc.subjectthe amount ofjuice lossuk
dc.subjectdefrostinguk
dc.titleОптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодівuk
dc.typeArticleuk
Appears in Collections:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf46.05 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.