Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Назва: Оптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодів
Автори: Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Герасько, Тетяна Володимирівна
Герасько, Татьяна Владимировна
Herasko, Tetiana
Ключові слова: заморожування;фрукти;багатокритеріальний метод;геометрична згортання за критеріями;біохімічні показники;рядок ранжирування;цільова функція;величина втрати суми;розморожування;reezing;fruits;multicriteria method;geometric convolution o f criteria;biochemical indicators;row o f rankings;target function;the amount ofjuice loss;defrosting
Дата публікації: 2019
Видавництво: Мелітополь: ТДАТУ
Серія/номер: Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019р.);Ч. 1 (С. 69-71)
Короткий огляд (реферат): UK: Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. З 70-80 тисяч тонн черешні, яка щорічно продукується в Україні 25% - це плоди сортів селекції станції садівництва ім. М. Ф. Сидоренка [1,2]. Селекціонерами станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка передане в Державне випробування більше 90 перспективних сортів черешні. EN: A scientifically grounded evaluation o f the suitability o f the zonedsweet cherry 12 varieties. Based on the values o f the target functions, the ranges o f physical and biochemical indicators o f the fruitsfor better freezing o f the Ydivitelnaia varietyare established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Розташовується у зібраннях:кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5.pdf46.05 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перевірити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.