Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050
Назва: | Оптимізація вибору кращого сорту черешні за багатьма параметрами якісних показників плодів |
Автори: | Іванова, Ірина Євгенівна Иванова, Ирина Евгеньевна Ivanova, Iryna Герасько, Тетяна Володимирівна Герасько, Татьяна Владимировна Herasko, Tetiana |
Ключові слова: | заморожування;фрукти;багатокритеріальний метод;геометрична згортання за критеріями;біохімічні показники;рядок ранжирування;цільова функція;величина втрати суми;розморожування;reezing;fruits;multicriteria method;geometric convolution o f criteria;biochemical indicators;row o f rankings;target function;the amount ofjuice loss;defrosting |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Мелітополь: ТДАТУ |
Серія/номер: | Сучасні наукові дослідження на шляху до євроінтеграції: матеріали Міжнародного науково-практичного форуму (Мелітополь, 21-22 червня 2019р.);Ч. 1 (С. 69-71) |
Короткий огляд (реферат): | UK: Однією з візитівок Запорізького регіону є культура черешня. З 70-80 тисяч тонн черешні, яка щорічно продукується в Україні 25% - це плоди сортів селекції станції садівництва ім. М. Ф. Сидоренка [1,2]. Селекціонерами станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка передане в Державне випробування більше 90 перспективних сортів черешні. EN: A scientifically grounded evaluation o f the suitability o f the zonedsweet cherry 12 varieties. Based on the values o f the target functions, the ranges o f physical and biochemical indicators o f the fruitsfor better freezing o f the Ydivitelnaia varietyare established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8050 |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Плодоовочівництво, виноградарство та біохімія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5.pdf | 46.05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Показати повний опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.