Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8028
Title: Способи пакування продуктів у термозбіжну плівку
Authors: Петриченко, Сергій Володимирович
Петриченко, Сергей Владимирович
Petrychenko, Serhii
Олексієнко, Вадим Олександрович
Алексеенко, Вадим Александрович
Oleksiienko, Vadym
Keywords: упаковка;пакування;термозбіжна упаковка;термозбіжна плівка;збереження товару;вартість упаковки;SuperMaxi
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 150-151
Abstract: Використання термозбіжної плівки дозволяє упаковувати харчові продукти, такі як риба, птиця, шматки м’яса, ковбасні вироби, сири, овочі, фрукти, ягоди, гриби, горіхи, кондитерські та хлібобулочні вироби та багато іншого. Упаковування всіх вищезазначених виробів здійснюється на настільній термопакувальній машині типу BX-450, що застосовує технологію «гарячий стіл». Це пристрій, що містить стіл, який підтримує постійну температуру. Упаковка в стретч-плівку від-бувається на пакувальній платформі, після чого плівка обрізається тепловим ножем.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8028
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-150-151.pdf256.03 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.