Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8028
Title: | Способи пакування продуктів у термозбіжну плівку |
Authors: | Петриченко, Сергій Володимирович Петриченко, Сергей Владимирович Petrychenko, Serhii Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym |
Keywords: | упаковка;пакування;термозбіжна упаковка;термозбіжна плівка;збереження товару;вартість упаковки;SuperMaxi |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 150-151 |
Abstract: | Використання термозбіжної плівки дозволяє упаковувати харчові продукти, такі як риба, птиця, шматки м’яса, ковбасні вироби, сири, овочі, фрукти, ягоди, гриби, горіхи, кондитерські та хлібобулочні вироби та багато іншого. Упаковування всіх вищезазначених виробів здійснюється на настільній термопакувальній машині типу BX-450, що застосовує технологію «гарячий стіл». Це пристрій, що містить стіл, який підтримує постійну температуру. Упаковка в стретч-плівку від-бувається на пакувальній платформі, після чого плівка обрізається тепловим ножем. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8028 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-150-151.pdf | 256.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.