Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026
Title: | Застосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молока |
Authors: | Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyrylo Удуд, В. І. |
Keywords: | гомогенізація;гомогенізоване молоко;клапанні гомогенізатори;комплекс ANSYS;CAD-система Solidworks |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 79-80 |
Abstract: | У молочній промисловості широко використовується гомогенізація для приготування продуктів однорідної консистенції. Гомогенізоване молоко має такі переваги, як поліпшення смакових та сенсорних властивостей, полегшення засвоюваності молочного жиру, підвищення стійкості під час транспортування і зберігання, рівномірний розподіл молочного жиру та пов’язаних із ним вітамінів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-79-80.pdf | 235.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.