Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойчук, Кирило Олегович-
dc.contributor.authorСамойчук, Кирилл Олегович-
dc.contributor.authorSamoichuk, Kyrylo-
dc.contributor.authorУдуд, В. І.-
dc.date.accessioned2019-09-05T08:47:55Z-
dc.date.available2019-09-05T08:47:55Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026-
dc.description.abstractУ молочній промисловості широко використовується гомогенізація для приготування продуктів однорідної консистенції. Гомогенізоване молоко має такі переваги, як поліпшення смакових та сенсорних властивостей, полегшення засвоюваності молочного жиру, підвищення стійкості під час транспортування і зберігання, рівномірний розподіл молочного жиру та пов’язаних із ним вітамінів.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 79-80-
dc.subjectгомогенізаціяuk
dc.subjectгомогенізоване молокоuk
dc.subjectклапанні гомогенізаториuk
dc.subjectкомплекс ANSYSuk
dc.subjectCAD-система Solidworksuk
dc.titleЗастосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молокаuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-79-80.pdf235.36 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.