Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самойчук, Кирило Олегович | - |
dc.contributor.author | Самойчук, Кирилл Олегович | - |
dc.contributor.author | Samoichuk, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Удуд, В. І. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-05T08:47:55Z | - |
dc.date.available | 2019-09-05T08:47:55Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8026 | - |
dc.description.abstract | У молочній промисловості широко використовується гомогенізація для приготування продуктів однорідної консистенції. Гомогенізоване молоко має такі переваги, як поліпшення смакових та сенсорних властивостей, полегшення засвоюваності молочного жиру, підвищення стійкості під час транспортування і зберігання, рівномірний розподіл молочного жиру та пов’язаних із ним вітамінів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 79-80 | - |
dc.subject | гомогенізація | uk |
dc.subject | гомогенізоване молоко | uk |
dc.subject | клапанні гомогенізатори | uk |
dc.subject | комплекс ANSYS | uk |
dc.subject | CAD-система Solidworks | uk |
dc.title | Застосування протитечійно-струминної гомогенізації для вдосконалення процесу переробки молока | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-79-80.pdf | 235.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show simple item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.