Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8022
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Бойко, Валентин Семенович | - |
dc.contributor.author | Boiko, Valentyn | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Віра Григорівна | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Вера Григорьевна | - |
dc.contributor.author | Tarasenko, Vira | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-05T07:27:46Z | - |
dc.date.available | 2019-09-05T07:27:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8022 | - |
dc.description.abstract | У результаті проведеного аналізу існуючих технологій об’ємного друку різних матеріалів (стереолітографія, лазерне спікання порошкових матеріалів, пошаровий друк розплавленою полімерною ниткою, струменевим моделюванням, склеюванням порошкових матеріалів, ламінуванням листових матеріалів) було встановлено, що ці технології застосовуються в різних виробничих сферах промисловості (будівельній, машинобудівній, медичній, харчовій, космічній, робототехнічній тощо). Однак не всі розробки можуть бути використані в харчовому виробництві. Найбільш застосовна технологія пошарового друку харчових продуктів за допомогою принтера та об’ємного формувача. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ХДУХТ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 23-25 | - |
dc.subject | формування харчових виробів | uk |
dc.subject | харчова безпека | uk |
dc.subject | в’язко-пластичні рідини | uk |
dc.subject | рух неньютонівських рідин | uk |
dc.subject | параметри в’язко-пластичних рідин | uk |
dc.title | Основи розрахунку параметрів неньютонівських рідин у процесах виробництва харчових продуктів | uk |
dc.type | Working Paper | uk |
Розташовується у зібраннях: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-23-25.pdf | 264.07 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/Відкрити |
Показати базовий опис матеріалу
CORE Recommender
Перевірити
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.