Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8022
Title: Основи розрахунку параметрів неньютонівських рідин у процесах виробництва харчових продуктів
Authors: Бойко, Валентин Семенович
Бойко, Валентин Семенович
Boiko, Valentyn
Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: формування харчових виробів;харчова безпека;в’язко-пластичні рідини;рух неньютонівських рідин;параметри в’язко-пластичних рідин
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 23-25
Abstract: У результаті проведеного аналізу існуючих технологій об’ємного друку різних матеріалів (стереолітографія, лазерне спікання порошкових матеріалів, пошаровий друк розплавленою полімерною ниткою, струменевим моделюванням, склеюванням порошкових матеріалів, ламінуванням листових матеріалів) було встановлено, що ці технології застосовуються в різних виробничих сферах промисловості (будівельній, машинобудівній, медичній, харчовій, космічній, робототехнічній тощо). Однак не всі розробки можуть бути використані в харчовому виробництві. Найбільш застосовна технологія пошарового друку харчових продуктів за допомогою принтера та об’ємного формувача.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8022
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-23-25.pdf264.07 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.