Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандура, Ірина Іванівна-
dc.contributor.authorБандура, Ирина Ивановна-
dc.contributor.authorBandura, Iryna-
dc.contributor.authorПрісс, Олеся Петрівна-
dc.contributor.authorПрисс, Олеся Петровна-
dc.contributor.authorPriss, Olesia-
dc.contributor.authorКулик, Аліна Степанівна-
dc.contributor.authorКулик, Алина Степановна-
dc.contributor.authorKulyk, Alina-
dc.contributor.authorМакогон, С. В.-
dc.date.accessioned2019-09-05T07:19:41Z-
dc.date.available2019-09-05T07:19:41Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8021-
dc.description.abstractОсновні функціональні речовини грибів залишаються в продуктах харчування після процесів термічної обробки і можуть бути задіяні в метаболічних процесах людського організму.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherХДУХТuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 10-12-
dc.subjectоздоровче харчуванняuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectβ-глюканиuk
dc.subjectполісахариди грибівuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectPleurotus ostreatusuk
dc.subjectPleurotus pulmonariusuk
dc.subjectPleurotus eryngiiuk
dc.subjectCyclocybe aegeritauk
dc.titleІнноваційні технології переробки екзотичних грибів для отримання продуктів функціонального призначенняuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tez_2019-10-12.pdf204.16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.