Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8020
Title: | Флюїдизація – перспективний спосіб зберігання плодово-ягідної продукції |
Authors: | Верхоланцева, Валентина Олександрівна Верхоланцева, Валентина Александровна Verkholantseva, Valentyna |
Keywords: | заморожування;харчові цінності ягід;переробка плодово-ягідної сировини;зберігання сировини;флюїдизаційні швидкозаморожувальні апарати |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : третя Міжнародна науково-практична конференція (Харків, Мелітополь, Кирилівка, 4–6 вересня 2019 р.): тези доповідей;С. 7-10 |
Abstract: | Успішний розвиток технологій низькотемпературного консервування ягід, а саме заморожування, пов’язаний з глибоким і всебічним вивченням фізико-хімічних процесів, що відбуваються в ягодах під час заморожування. Для виявлення загальних закономірностей викликають зміну фізико-хімічних, органолептичних властивостей і харчової цінності ягід за умов низькотемпературної обробки. Такі дослідження необхідно проводити в комплексі з вивченням теплофізичних властивостей ягід у широкому температурному діапазоні до, після та під час заморожування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/8020 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tez_2019-7-10.pdf | 207.71 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.