Флюїдизація – перспективний спосіб зберігання плодово-ягідної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

ХДУХТ

Анотація

Успішний розвиток технологій низькотемпературного консервування ягід, а саме заморожування, пов’язаний з глибоким і всебічним вивченням фізико-хімічних процесів, що відбуваються в ягодах під час заморожування. Для виявлення загальних закономірностей викликають зміну фізико-хімічних, органолептичних властивостей і харчової цінності ягід за умов низькотемпературної обробки. Такі дослідження необхідно проводити в комплексі з вивченням теплофізичних властивостей ягід у широкому температурному діапазоні до, після та під час заморожування.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By