Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7998
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПожидаева, І. С.-
dc.date.accessioned2019-09-03T07:34:53Z-
dc.date.available2019-09-03T07:34:53Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7998-
dc.description.abstractУ всьому світі і в Україні кукурудза є стратегічно важливою сільськогосподарською культурою продовольчого, кормового і біоенергетичного значення. Виробництво кукурудзи концентрується в розвинених країнах, проте існують багато інших країн, що розвиваються, не в змозі вирішити свої зернові проблеми, тому вони змушені йти на масштабний імпорт цього зерна Внаслідок цього росте світова торгівля кукурудзою та її виробництво. Упродовж останніх років Україна змогла зміцнити свої позиції на міжнародному аграрному ринку та впевнено перебуває в світовій десятці виробників зерна При цьому їй вдалося ввійти до трійки лідерів з експорту зерна, поступаючись лише США та Європейському Союзу. На сьогодні можна сказати, пю оновними поставками українського агросектору на світові ринки є пшениця, кукуру дза і ячмінь, які у сумі складають майже % всього зернового експорту України.uk
dc.language.isoukuk
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 2019);С. 278–282-
dc.subjectкукурудзаuk
dc.subjectмаркетингuk
dc.subjectпроцес формування інноваційного ринку зернової культуриuk
dc.subjectфуражна культураuk
dc.subjectсолодка кукурудзаuk
dc.titleСучасні тенденції розвитку ринку солодкої кукурудзиuk
dc.typeWorking Paperuk
Appears in Collections:Публікації студентів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf223.09 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.