Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7998
Title: | Сучасні тенденції розвитку ринку солодкої кукурудзи |
Authors: | Пожидаева, І. С. |
Keywords: | кукурудза;маркетинг;процес формування інноваційного ринку зернової культури;фуражна культура;солодка кукурудза |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (Херсон, 2019);С. 278–282 |
Abstract: | У всьому світі і в Україні кукурудза є стратегічно важливою сільськогосподарською культурою продовольчого, кормового і біоенергетичного значення. Виробництво кукурудзи концентрується в розвинених країнах, проте існують багато інших країн, що розвиваються, не в змозі вирішити свої зернові проблеми, тому вони змушені йти на масштабний імпорт цього зерна Внаслідок цього росте світова торгівля кукурудзою та її виробництво. Упродовж останніх років Україна змогла зміцнити свої позиції на міжнародному аграрному ринку та впевнено перебуває в світовій десятці виробників зерна При цьому їй вдалося ввійти до трійки лідерів з експорту зерна, поступаючись лише США та Європейському Союзу. На сьогодні можна сказати, пю оновними поставками українського агросектору на світові ринки є пшениця, кукуру дза і ячмінь, які у сумі складають майже % всього зернового експорту України. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7998 |
Appears in Collections: | Публікації студентів |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.