Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7949
Title: | Сучасний стан виробництва та реалізації смородини в Україні |
Authors: | Легеза, Дар'я Георгіївна Легеза, Дарья Георгиевна Legeza, Daria Дударєва, А. В. |
Keywords: | виробництво смородини;реалізація смородини;ринок збуту смородини;ринок ягідних культур;ягідні культури;нішевий маркетинг;продовольча галузь |
Issue Date: | 2019 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології та актуальні питання післязбиральної доробки плодоовочевої продукції як важіль підвищення економічної ефективності: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (14-15 березня);С. 204-207 |
Abstract: | Виготовлення українських страв потребує використання різноманітних ягід. Сьогодні смородина знайшла досить широке застосування у приготуванні гарячих страв, холодних закусок, маринадів і десертів. Смородина - використовується не тільки в домашній, але і в професійній косметології, вона є джерелом вітамінів та інших цінних біологічно активних речовин. Ці речовини благотворно впливають на стан шкіри і волосся. Однак, неналагоджений ринок збуту, відсутність запитів супермаркетів, недосконалі відносини між виробниками ягід та підпряєиствами які застосовують ягоди як сировину, відсутність інструментів маркетингу, недосконала цінова політика обмежують розвиток ринку ягідних культур в Україні |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7949 |
Appears in Collections: | кафедра Маркетинг |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.