Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788
Title: | Розробка технологій і технічних засобів для переробки і зберігання сільськогосподарської продукції та процесів і обладнання харчових виробництв: звіт про науково-дослідну роботу (заключний) |
Authors: | Ялпачик, Ф. Ю. Олексієнко, Вадим Олександрович Алексеенко, Вадим Александрович Oleksiienko, Vadym Червоткіна, Олександра Олександрівна Червоткина, Александра Александровна Chervotkina, Oleksandra Ялпачик, Владимир Федорович Ялпачик, Володимир Федорович Yalpachyk, Volodymyr Ломейко, Олександр Петрович Ломейко, Александр Петрович Lomeiko, Oleksandr Єфіменко, Л. В. Самойчук, Кирило Олегович Самойчук, Кирилл Олегович Samoichuk, Kyryl Левченко, Л. В. Ковальов, Олександр Олександрович Ковалев, Александр Александрович Kovalov, Oleksandr Полудненко, Ольга Володимирівна Полудненко, Ольга Владимировна Poludnenko, Olha Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | гранулювання;гранулятор з плоскою матрицею;гранули;коефіцієнт тертя |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Abstract: | Об'єктом дослідження є: процес гранулювання вичавок сокового виробництва. Предметом дослідження є: технологічні, конструктивні та кінематичні параметри гранулятора у взаємозв'язку з енергетичними та якісними показниками. При переробці овочів неминучі відходи у вигляді вичавок. Вони містять цінні поживні речовини: цукру, фарбувальні, білкові та пектинові речовини, органічні кислоти, вітаміни та ін. Одним з найбільш раціональних шляхів використання такої сировини є переробка в напівфабрикати– овочеві гранули, які є мікробіологічно безпечними. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7788 |
Appears in Collections: | Звіти з НДР |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Звіт про роботу науково-дослідної лабораторії 2016.pdf | 2.09 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.