Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707
Title: Перспективний спосіб заморожування харчових продуктів
Authors: Тарасенко, Віра Григорівна
Тарасенко, Вера Григорьевна
Tarasenko, Vira
Keywords: заморожування;зберігання;зберігання плодоовочевої продукції;підморожування;імпульсне заморожування
Issue Date: 2018
Publisher: ХДУХТ
Series/Report no.: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 365-366
Abstract: Перевагою даного способу заморожування є миттєве промерзання матеріалу по всьому об’єму, при цьому кристали льоду не встигають вирости, залишаючись дрібними, тому після дефростації харчові продукти мають свіжий вигляд, без небажаного явища соковіддачі. Перспективними дослідженнями є апробація доцільності використання описаного способу для різних видів харчових продуктів.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707
Appears in Collections:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf275.06 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.