Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707
Title: | Перспективний спосіб заморожування харчових продуктів |
Authors: | Тарасенко, Віра Григорівна Тарасенко, Вера Григорьевна Tarasenko, Vira |
Keywords: | заморожування;зберігання;зберігання плодоовочевої продукції;підморожування;імпульсне заморожування |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | ХДУХТ |
Series/Report no.: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі:проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 80-річчю з дня народження ректора університету (Харків, 19 листопада 2018 р.);С. 365-366 |
Abstract: | Перевагою даного способу заморожування є миттєве промерзання матеріалу по всьому об’єму, при цьому кристали льоду не встигають вирости, залишаючись дрібними, тому після дефростації харчові продукти мають свіжий вигляд, без небажаного явища соковіддачі. Перспективними дослідженнями є апробація доцільності використання описаного способу для різних видів харчових продуктів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/7707 |
Appears in Collections: | кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф.Ю. Ялпачика |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.